SVVN reist af naar Marienberg

Datum: 01-10-2020

9.00 uur - Een voorbeschouwing in deze roerige tijd? Jazeker! Zo goed en zo kwaad als het kan proberen we je toch op de hoogte te houden van het wel en wee van onze vereniging. Zaterdag speelde SVVN met publiek de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het Almelose Oranje Nassau. ON heeft de ambitie bij de eerste drie te eindigen. Bij SVVN ligt de lat iets minder hoog. Op het eerste kwartier na waren de gasten de bovenliggende partij. Zij kregen ook de beste kansen om te scoren. Dat lukte uiteindelijk maar eenmaal. Vlak voor tijd ontsnapte Johnny Teterissa en deze werd onreglementair gevloerd. Jimmy Scharphof zorgde voor de gelijkmaker.

 
 
Zaterdag speelt het eerste elftal een uitwedstijd bij VV Mariënberg. Sowieso de eerste drie weken is er geen publiek welkom, dus ook deze uitwedstrijd zal SVVN het moeten doen zonder het hondstrouwe publiek die de groen-witte brigade altijd achternareizen. VV Mariënberg is de competitie uitstekend begonnen. Een klinkende 4-0 overwinning in de kanaalderby tegen VV Bergentheim. Afgelopen zaterdag kreeg het echter geen passend vervolg. Bij VV Bruchterveld werd met 2-2 gelijkgespeeld.
 
De wedstrijd bij Mariënberg was vorig seizoen de laatste wedstrijd voordat de competitie werd stilgelegd wegens COVID-19. Het was een zeer onplezierige wedstrijd met een vervelende sfeer. Uiteindelijk werd het 1-1 en dat was het derde opeenvolgende gelijkspel bij deze wedstrijd. Teun Bakhuis zorgde voor de Nijverdalse treffer. Zaterdag begint de wedstrijd op Sportpark Westerpark om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Zander Pouls uit Dedemsvaart.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: