Prijzen voor Hertruiters

Datum: 28-09-2020

14.09 uur - Deze week werd er vooral dressuur gereden in Almelo door de leden van de Hertruiters, een aantal combinaties gingen springen in Luttenberg en er werd ook nog Bixie gereden in Den Ham.

 
In Almelo werd een dressuurmeerdaagse georganiseerd en op woensdag 23 september behaalde Wendy Hulsink met Amke Kasteelsche Hof een 2e en 4e prijs in de L1 dressuur. Ze deed dit door scores te behalen van 197 en 199 punten. 
Milou Ekkel kwam ook aan de start in Almelo met het paard Evi Querido. De combinatie kwam uit in de Z2 dressuur en behaalde met 218 punten een 4e prijs.
 
Op zondag 27 september waren de pony's aan de beurt en er was een 3e prijs in de L1 dressuur categorie D voor Silke Pot met haar pony Joy. Marilyn Roelofs behaalde een 2e en 3e prijs in de M1 dressuur categorie D met 198 en 186 punten.
In Luttenberg sprong Sanne van Dijke zich naar een mooie 2e prijs in het B springen categorie C met haar pony Fellow, de combinatie kreeg 80 stijlpunten.
 
In Den Ham was er zaterdag 28 september een Bixie wedstrijd voor de beginnende ruitertjes en hier behaalde Isabelle Plijter een 3 prijs in de dressuur met 77 punten. Bij de Bixie in Almelo behaalde ze zelfs 83 punten!
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: