Hertruiters presteren goed in de regio

Datum: 21-09-2020

13.00 uur - Het was een druk weekje met diverse wedstrijden in de regio voor de leden van de Hertruiters. In Nieuwleusen kwam Jip Ottes aan de start met twee pony's in het B en L springen categorie DE.  In de klasse B springen krijg je stijlpunten voor de manier waarop je het parcours rijdt. Jip deed dat met haar pony Jax heel goed. Een foutloos parcours en maar liefst 85 stijlpunten  waren voldoende voor een 2e prijs. Met haar pony Zenzi Boy was ze ook foutloos en reed ze 77,5 stijlpunten bij elkaar. Daarvoor mocht ze een 5e prijs in ontvangst nemen. In de klasse L springen behaalde Jip met Jax nog een 4e prijs.
 
 

 
Wendy Ligtenberg sprong met haar paard Kornet D'amour VDD ook 77,5 punten bij elkaar en ontving hiervoor een 3e prijs. Dit deed het duo tijdens de Rijssense paardendagen in Rijssen in de klasse B springen voor paarden.
Noortje ten Cate ging naar Mariënheem om te springen met haar pony Sulaatik's Sovereign. Ze startte in de klasse B en behaalde een 8e prijs met 75 stijlpunten.
 
Woensdag werd er dressuur gereden bij de Reggehoeve, ook in Hellendoorn en daar was er een eerste prijs voor Lotte Schulenburg met D'amour M met 205 punten in de klasse B dressuur paarden. 
In de gecombineerde klasse L1/L2 dressuur was er een eerste plaats voor Rebecca Turk met haar paard La Luna, de combinatie behaalde 202,5 punten in de L1.
Wendy Hulsink startte Amke Kasteelsche Hof in de klasse L1 in Zwolle en behaalde een 1e prijs met 193,5 punten
 
In Hoogenweg reed Lotte Bakhuis M1 dressuur en in de gecombineerde M1/M2 rubriek behaalde ze een 1e prijs met 192 punten en een tweede prijs met 192,5 punten. Ze had hiervoor Happy Lady Eb gezadeld.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: