SVVN reist af naar Hellendoorn

Datum: 17-09-2020

8.03 uur - Zaterdag is het eindelijk weer zover. Nadat ruim een half jaar geleden de competitie abrupt werd afgebroken door COVID-19 wordt er zaterdag eindelijk weer de eerste competitiewedstrijd gespeeld. Doordat de competitie werd afgebroken was er geen promotie en degradatie. Maar er moesten gaten opgevuld worden en daarom komt De Esch dit seizoen in de 2de Klasse uit.

 
Dit gat werd weer opgevuld door De Zweef die uit de 4de Klasse komt. Ook OZC heeft ons verlaten. Zij komen nu uit in district Noord. Hardenberg’85 volgde de omgekeerde weg en de tweede nieuweling in deze klasse. Verder blijft alles bij het oude.
 
De voorbereiding staat in het teken van schaven en polijsten. Dat gaat met horten en stoten en dat was ook aan het spel en de uitslagen. Ook de derde bekerwedstrijd kon niet in winst worden omgezet. SVVN kwam in Hengelo nog wel met 2-0 voor tegen het eerste zaterdagteam. Uiteindelijk moest het toch genoegen nemen met een gelijkspel. De tijd van experimenteren is nu voorbij en SVVN begint zaterdag de competitie met een heuse kraker. De 3de Klasse staat bol van de derby’s en zaterdag is direct de eerst. SVVN gaat op bezoek bij titelkandidaat VV Hellendoorn.
 
In de afgebroken competitie eindigden de Hellendoorners op de tweede plaats met slecht één punt minder dan De Esch die dus uiteindelijk “promoveerde”. Best wel zuur voor Hellendoorn dus. Op zaterdag 26 oktober vorig jaar was de laatste confrontatie tussen beiden in Hellendoorn. Een zeer merkwaardige editie. In de eerste helft kreeg SVVN alle hoeken van het veld te zien. Een metamorfose in de rust en in de tweede helft boog SVVN in nog geen tien minuten tijd de 2-0 achterstand om door twee doelpunten van Joost ten Kleij. Die zal hoogstwaarschijnlijk niet scoren zaterdag. Joost acteert nu op veld 2.
 
Net als vorig seizoen staat deze wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Jan Klein Ganseij uit Nijverdal. De aftrap is om 14:30 uur. Alle 250 beschikbare kaarten zijn vergeven aan de thuisclub conform afspraak dus het heeft geen zin om zaterdag naar Sportpark de Voordam te komen.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerrit. schreef op 17-09-2020

Mooi voor de wedstrijd inlopen naar Hellendoorn.

D.J. schreef op 18-09-2020

Aan de scheids zal het niet liggen, of niet Kippie ?

Uw reactie

Naam:
Bericht: