Successen voor Hertruiters

Datum: 24-08-2020

11.12 uur - De afgelopen week waren er diverse dressuur- en springwedstrijden waar door leden van de Hertruiters aan werd deelgenomen. Zo was er afgelopen woensdag een dressuurwedstrijd in Balkbrug, waar Leonie Torny een eerste én tweede prijs wist te behalen in de klasse B dressuur met 196.5 en 191.5 punten. Maar liefst twee keer een eerste prijs was er voor Amke Pot met haar pony Hooghe Maaten's Marshmallow in de gecombineerde rubriek L1/L2 dressuur categorie DE. Het duo reed 202.5 en 199 punten bij elkaar en mocht twee keer het oranje lint in ontvangst nemen.

Zaterdag werd er gesprongen in Lemelerveld en Wezep. In Lemelerveld was er een mooie eerste plaats voor Sanne van Dijke met haar pony Fellow in de klasse B springen, categorie ABC. Haar rit werd beloond met 83 stijlpunten en daar kwam niemand overheen. 
 
In Wezep kwam Jip Ottes met twee pony's aan de start in de klasse L springen, categorie DE. In het grote deelnemersveld gaf Jip met haar pony ZenziBoy iedereen het nakijken met de snelste tijd en mocht daarmee het oranje lint ophalen. Met haar pony Jax wist ze zich ook in de prijzen te rijden en mocht ze in dezelfde rubriek een 5e prijs ophalen.
 
Zondag werd er dressuur gereden in Zwolle en daarbij maakte Amke Pot succesvol haar M1 debuut met haar pony Hooghe Maaten's Marshmallow. Met 192 punten werd ze tweede! 
Bij de paarden was er in de klasse M1 dressuur een 2e prijs voor Lotte Bakhuis met Happy Lady eb. In de gecombineerde M1/M2 rubriek reed ze 198.5 punten bij elkaar.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: