Jong voetbaltalent maakt kennis met F-League van v.v. Hellendoorn

Datum: 22-08-2020

15.58 uur - De F-League van v.v. Hellendoorn is weer begonnen. Circa 30 jongens en meisjes kwamen, samen met hun ouders of verzorgers, af op de kennismakingsavond. De avond begon met een welkomstwoord en een korte uitleg over de F-League door de voorzitter van het jeugdbestuur. Daarna gingen de jongens en meisjes het veld op en werden er diverse oefenvormen en spelletjes gedaan.

De één vond een afpakspelletje heel erg leuk en spannend, anderen beleefden veel plezier met het dribbelen en doelpunten maken. De jongens en meisjes beleefden veel plezier en maakten op een speelse manier kennis met het voetbalspe..
 
De F-League is speciaal voor jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar en wordt iedere vrijdagavond gehouden van 18.30 tot 19.30 uur. Meer info en foto's, www.vvhellendoorn.nl
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: