Neimeijer (Bökkers) en van Woerdekom (Scrum) als gelegenheidsduo in Openluchttheater Nijverdal


Datum: 11-08-2020

13.47 uur - De krachten bundelen! Dat is wat gitarist/zanger Erik Neimeijer van Bökkers en violist Corné van Woerdekom van folkrockband Scrum dachten toen ze elkaar toevallig ontmoetten. Het resultaat is de show ‘Love Hurts’, een ode aan de beste Amerikaanse songwriters als Paul Simon, Bruce Springsteen, Willie Nelson, Randy Newman, Tom Waits en Ray Charles. In een unieke setting zijn ze op zaterdag 29 augustus te zien in het Openluchttheater Nijverdal.



Erik en Corné zouden normaal gesproken in deze tijd de festivals platspelen met hun bands Bökkers en Scrum, maar het coronavirus schopte deze plannen in de war. Ze besloten om de handen ineen te slaan en zich van een andere kant te laten zien. In een intieme setting brengen zij de mooiste liedjes van o.a. Paul Simon, Bruce Springsteen, Willie Nelson, Randy Newman, Tom Waits en Ray Charles en andere groten der Americana, sfeervol gearrangeerd met zang, piano, viool en gitaar.


 
Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via de reserveerlijn 0548-624489.
 
BorrelBox

Om de theaterbeleving helemaal compleet te maken, kan men de BorrelBox van de Zuivelhoeve bij de tickets reserveren. Deze box bevat een heerlijke borrelgarnituur voor 2 personen en is als extraatje te boeken bij de tickets voor € 9,00 per stuk. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: