v.v. Hellendoorn organiseert voetbalochtend voor pupillen

Datum: 10-08-2020

10:42 uur - Op zaterdag 15 augustus organiseert v.v. Hellendoorn voor de pupillen. Alle jongens en meisjes tussen de 7 en 12 jaar zijn van harte welkom. De ochtend wordt georganiseerd door de spelers en trainers van het eerste elftal van v.v. Hellendoorn. Ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom, maar dienen zich wel te houden aan de veiligheidsmaatregelingen Covid-19.

 

Voor de leeftijdscategorie O8, O9, O10 en O11 (jeugd tussen 7 en 10 jaar) is de voetbalochtend van 9.00 tot 10.30 uur. Aansluitend zal van 11.00 tot 12.30 uur de voetbalochtend voor de leeftijdscategorie O13 (jeugd van 11 en 12 jaar) plaatsvinden.

Jongens en meisjes die geen lid zijn van v.v. Hellendoorn, maar wel graag mee willen doen, zijn van harte welkom. Niet leden kunnen zich voor de voetbalochtend aanmelden middels een mail naar tc@vvhellendoorn.nl

Ook voor de jongste jeugd worden de voetbalactiviteiten binnenkort hervat. Op vrijdag 21 augustus is de start van de F-League voor jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar.

Meer informatie is te vinden op de website van v.v. Hellendoorn

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: