Rob Dekay verzorgt zomeravondconcert in Openluchttheater Nijverdal

Datum: 30-07-2020

10:42 uur - Zanger en liedjesschrijver Rob Dekay verwierf bekendheid met liedjes als ‘Weg van Jou’ en ‘Je hoeft het niet alleen te doen’, maar ook met zijn deelname aan het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol’ baarde hij opzien. Op zaterdag 15 augustus komt hij zijn prachtige liedjes laten horen tijdens het Zomeravondconcert in het Openluchttheater Nijverdal.



Opvallende verschijning
Dekay is een opvallende verschijning met zijn bijzondere tatoeages en hoed en maakt eigenzinnige en soulvolle country-pop. Deze oude ziel in een jong lichaam heeft een verborgen talent om poëtische teksten te verpakken in aanstekelijke nummers die lekker in het gehoor liggen. In het begin van zijn carrière werkte hij samen onder andere de populaire rapper Dio en zijn debuutplaat ‘Alles gaat voorbij’ werd dan ook met veel lof ontvangen. Ook de samenwerking met Ilse de Lange en Guus Meeuwis zorgde voor twee mooie singles, die gretig aftrek kenden bij zijn nog steeds groeiende schare fans. Dekay werd in de afgelopen jaren gevraagd op festivals als De Zwarte Cross, Paaspop en het Solar Festival, waar hij met veel succes optrad.

BorrelBox
Maak uw theaterbeleving compleet met de BorrelBox van de Zuivelhoeve. Deze box bevat een heerlijke borrelgarnituur voor 2 personen. Deze box is te boeken bij uw tickets. Indien u al tickets heeft is de BorrelBox te bestellen via onderstaande link: BorrelBox: https://bestellen.zinin.com/horeca/bestel/10


Kaarten reserveren

Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de balie van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: