De Welle organiseert zomeractiviteiten voor jong en oud

Datum: 20-07-2020

16:42 uur - De temperaturen stijgen weer, de bomen worden groen en de voorjaarsbloemen staan te pronken in de lentezonnestralen. Tijd voor zomerse activiteiten! Dit jaar ziet de zomervakantie er wellicht anders uit dan gepland. Ga je niet meer op vakantie of juist wat dichter bij huis. Stichting De Welle heeft leuke zomeractiviteiten georganiseerd die hopelijk bijdragen aan het zomerse gevoel. Dit alles natuurlijk binnen de huidige covid-19 maatregelen. Lijkt het jou leuk om aan een van de activiteiten deel te nemen, meld je dan snel aan! 

 

 

Zin om met je vader/moeder/opa/oma/(klein)kind(eren)/buurvrouw een heerlijke taart te bakken? Doe dan mee met Heel De Welle bakt. Meld je uiterlijk 23 juli aan, haal op 27 juli het basispakket op en stuur voor 3 augustus een foto van je taart. De mooiste taart wint een prijs! 

Ben je ouder dan 12 jaar en ben je wel toe aan wat avontuur en uitdaging? Geef je dan vóór 1 augustus op voor de Tocht der Tochten die plaatsvindt op vrijdagavond 7 augustus. De Tocht der Tochten is een speurtocht waarin je verschillende opdrachten krijgt om hints te verdienen over de rest van de route. Meedoen kan per groep (maximaal 6 personen) of alleen.

Op 4 augustus vindt de grote Welle bingo plaats. Vanaf je bank of uit je luie stoel een spannend potje bingo spelen! Deze bingo is live te volgen via een livestream op YouTube. Meedoen? Geef je uiterlijk 31 juli op via zomeractiviteiten@stichtingdewelle.nl. Er zijn mooie prijzen te winnen! Deelname is gratis.

Tot slot heeft De Welle diverse wandel- en fietstochten uitgezet in onze mooie omgeving. Vier je vakantie in eigen woonplaats en wil je een dagje genieten van de omgeving en tegelijkertijd lekker bewegen? Maak dan gebruik van deze wandel- en fietsroutes. Elke week ligt er een nieuwe route klaar om de omgeving van de gemeente Wierden en Hellendoorn te ontdekken. De routes zijn vanaf week 30 te downloaden op www.stichtingdewelle.nl. Ook kun je een route ophalen bij het kantoor van De Welle (op werkdagen ‘s ochtends geopend). Wierden: dokter G.H. Beensweg 21, Nijverdal: Constantijnstraat 32a. Leuk voor jong en oud!

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: