Hertruiters in de prijzen tijdens wedstrijden dressuur en springen

Datum: 20-07-2020

08:11 uur - De officiële wedstrijden zijn weer begonnen en leden van de Hertruiters hebben de nodige prijzen in de wacht weten te slepen! 

 

In Vriezenveen was het afgelopen weekend een dressuurwedstrijd waarbij Joyce Schipper-Soer met haar Fame Fellow met 198 in de L2 een 1e prijs wist te behalen. Wendy Hulsink kwam voor het eerst op vreemd terrein en op gras met de Fries Amke Kasteelsche Hof aan de start in de klasse L1 en werd met 208.5 punten 2e.

Bij de pony's waren er mooie resultaten in Vriezenveen voor Silke Pot met Matcho in de BB cat. D; 191 punten en een 1e plek. Ook eerste werd Nikki Dollen met Timon in de klasse L1 cat. C met 203 punten. Twee keer een eerste plaats was er voor Amke Pot met Hooghe Maaten's Marshmallow in de klasse L2 cat DE met 194.5 en 205.5 punten.

In Zwolle werd er gesprongen en waren er prijzen voor Jasper Hosmar en Melissa Eshuis in de klasse B. Jasper won met zijn pony Mentos in de cat AB een 3e prijs en Melissa won met Forest Fire de categorie C met 82 stijlpunten.

Vorige week werd er ook nog gesprongen in Almelo en daar reed Jip Ottes zich in de prijzen in de klasse L. Een 2e prijs was er voor Zenzi Boy en een derde prijs voor Jax.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: