Nijverdalse Noabers organiseren tijdens de vakantie IJsjes Weggeefdagen

Datum: 15-07-2020

8.45 uur - Verenigingen en Stichtingen in Nijverdal hebben samen met de Stichting IkkanWelzijn, de Huiskamer van Nijverdal het initiatief genomen om na de Corona Periode tijdens de vakantieperiode IJsjes Weggeefdagen te organiseren. Het Nijverdals netwerk wil met inzet van hun vrijwilligers iedereen een hart onder de riem steken en de mensen deze zomer graag laten genieten van een gratis ijsje. De IJsjes Weggeefdagen vinden plaats op zaterdag 18 juli, 1 , 15 en 29 augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

Met het door het Oranjefonds gesteunde initiatief  wordt gezelligheid en het elkaar ontmoeten na de corona periode gestimuleerd, rekeninghoudende met de 1,5 meter afstand en de Corona voorwaarden. Mensen kunnen onder het genot van een gratis ijsje een praatje maken en aangeven wat voor wensen zij hebben en aangeven welke behoeften er vooral onder ouderen zijn. Is er behoefte aan bv. wekelijks wandelen of fietsen, een bezoekje aan het museum of theater, een kaartje leggen, spelletjes spelen, een dagje uit, of koffie drinken'? . 'De Nijverdalse Noabers willen samen (zeker na de Corona Periode) kijken hoe het gezellig gemaakt kan worden'. Of je nu buurman, opa en oma, familie of een vrijwilliger bent, iedereen is van harte welkom. De ijsco weggeefdagen vinden plaats van 13.00 tot 16.00 uur bij:
 
Zaterdag 18 juli              De Parallel Dahliastraat 1, 7442 LA Nijverdal
Zaterdag 1 augustus      Bendien Smiths- Bendien Smitshof 38
Zaterdag 15 augustus    Stadsbeek de Brake (Plein Woningstichting) Storkstraat 11
Zaterdag 29 augustus    De Huiskamer, Markt 3
 
Meer informatie op www.ikkanwelzijn.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: