Gemeente Hellendoorn verkoopt laatste zichtlocatie ‘t Lochter aan Erwin Doctor/Frans Bremmer

Datum: 25-06-2020

15:55 uur - Rally-veteranen Erwin Doctor en Frans Bremmer kopen een kavel van 2441 m2 op bedrijvenpark ’t Lochter. Het betreft de laatste zichtlocatie aan de burgemeester Boersingel, vlak bij de entree van het nieuwe gedeelte ‘t lochter III. Woensdag 24 juni ondertekenden wethouder Margreet Overmeen-Bakhuis van de gemeente Hellendoorn en Erwin Doctor (Historic Motorsports) / Frans Bremmer de koopovereenkomst op locatie.

 

Op de kavel wordt een bedrijfsgebouw neergezet met ruimte voor verschillende ondernemingen die actief zijn op het gebied van automotive en/of race-rallysport. Het moet een locatie worden waar handelaars in en restaurateurs van historische auto’s elkaar versterken. Inclusief toeleveranciers en logistiek dienstverleners. ‘Een ontmoetingsplek voor liefhebbers.’

De zichtlocaties aan de burgemeester Boersingel zijn nu allemaal verkocht. Maar in de Oostzone, grenzend aan de ecologische verbindingszone komen per half juli hoogwaardige, ontsloten bouwkavels beschikbaar, in oppervlakte variërend van 1.500 tot ca 8.000 m2. En op het middengedeelte is nog ruimte voor ondernemingen die meer ruimte nodig hebben. Grootschalige verkaveling tot ca. 6 ha is mogelijk.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Lassie schreef op 26-06-2020

Van harte. Het bedrijfsplan van de heren geeft mij niet direct het gevoel dat het een doorslaand succes zal worden. Waarschijnlijk met deze extra dure zichtlocatie helemaal niet.

Uw reactie

Naam:
Bericht: