‘t Trefpunt Daarlerveen ook tijdens Coronatijd volop in beweging

Datum: 28-05-2020

9.02 uur - Ook bij ’t Trefpunt Daarlerveen “gasterij, cafetaria en catering “ sloeg de intelligente Lock-down in als een bom. Het kloppend hart van Daarlerveen werd platgelegd door de begrijpelijke maatregelen die de Regering moest nemen om de “Corona pandemie “ een halt toe te roepen. 

Lang bij de pakken neer zitten was er niet bij. Al snel werden er nieuwe ideeën bedacht om in elk geval in contact te kunnen blijven met klantenbestand dat de afgelopen jaren was opgebouwd.
Onder het Motto als de klant niet naar ons kan komen, dan komen wij met plezier naar de klant toe.
De bedrijf bus werd opgebouwd tot ijsco wagen en op vooraf aangekondigde dagen, route en tijd werd door de omgeving van Daarlerveen gereden om de mensen te bedienen van ijsjes. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand!
 
Op de facebook pagina van het Trefpunt kon men precies volgen wanneer wat in de aanbieding was bij het 't Treftpunt. Zo werden in de afgelopen tijd kilo’s spareribs, pizza’s en bijbehorende etenswaren verkocht vanuit het “Corona Proof “ etablissement aan het kanaal bij de brug.
De routing van binnenkomst tot uiteindelijk met de gewenste bestelling weer naar buiten zat snel tussen de oren van de klanten. Dit alles met de opgelegde maatregelen vanuit de regering en het RIVM.
 
Het is bijna zover! Vanaf 1 juni 2020 mogen horeca bedrijven onder strikte voorwaarden weer open. De medewerkers van ’t Trefpunt staan weer te popelen om aan het werk te gaan. Het is niet allen de verkoop maar zeker het gemis van onze klanten en de gezelligheid die zij meenemen. Met elkaar de schouders eronder zetten naar het nieuwe normaal is ons credo!
 
Verbouwing.
Tijdens de intelligente lock-down heeft ’t Trefpunt een grote stap gezet voor een nieuw impuls binnen de bedrijfsvoering. Zo is de kiosk verbouwd tot ijssalon met 10 soorten schepijs, milkshakes, softijs, verpakt ijs en een compleet nieuwe “Slush Puppy “machine.
Verder is in het assortiment opgenomen 4 soorten versgebak.
 
Bij mooi weer is het ’ t Trefpunt ook op zondag open.
“ t ‘Trefpunt “ ligt centraal in Daarlerveen “ langs prachtige fietsroutes en is ook voorzien van aanlegsteigers voor de pleziervaart. Echter vanwege de Coronamaatregelen kan de pleziervaart nog geen gebruik maken van onze douches.
 
Voor meer informatie kunt u altijd terecht op onze webpagina en facebookpagina. 
Wij hopen u allen weer in goed gezondheid te mogen ontmoeten.
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: