Nieuwe auto voor Zonnewoud

Datum: 28-05-2020

9.04 uur - Woensdag 27 mei was een heugelijke dag voor St. Zonnewoud aan de Vrugteveensweg in het unieke gebied tussen Hellendoorn en Nijverdal. De sleutel van de nieuwe Renault bus werd door Taco Groeneveld van Munsterhuis overhandig aan bestuurslid Ton Maaswinkel.

Stichting Zonnewoud biedt kleinschalige zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Op het unieke prachtige bosrijke terrein biedt zij dagbesteding en wonen. Ze streeft naar het creëren van een omgeving waarin de cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen. Zonnewoud vindt het belangrijk dat de cliënten een gevoel van eigenwaarde en (zelf)vertrouwen mogen ervaren en dat zij mogen zijn wie zij zijn.
Met het toenemende aantal cliënten voor de dagbesteding bij Zonnewoud was een grotere bus heel hard nodig en garage Munsterhuis heeft dat mede mogelijk kunnen maken.
 
"Voor Stichting Zonnewoud is het geweldig dat we nu over een bus kunnen beschikken met de mogelijkheid om een rolstoel mee te nemen, naast negen inzittenden" aldus Ton Maaswinkel.
 
Taco Groeneveld: 'Wij van Munsterhuis vinden het prachtig om een bijdrage te mogen leveren aan een Stichting zoals Zonnewoud door ze te voorzien van een super mooie Renault Trafic waar zij de cliënten veilig mee kunnen vervoeren!' 
 
Door deze bijdrage ziet de toekomst voor de cliënten van ZONnewoud er weer heel ZONnig uit.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

gerrit schreef op 28-05-2020

gefeliciteerd op deze zonnige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: