Weer veilig op avontuur in Hellendoorn!

Datum: 20-05-2020

18.18 uur - Avonturenpark Hellendoorn opent haar deuren op donderdag 21 mei. Gasten kunnen dan weer veilig genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Op basis van de richtlijnen van het protocol 'Veilig Samen Uit' is het park anderhalvemeter-klaar. 

 
René Peul van het Avonturenpark is blij met de datum: "We staan te popelen om onze gasten vanaf Hemelvaart weer te mogen verwelkomen in Hellendoorn. Wat hebben we ze gemist!". Het Overijsselse pretpark moest noodgedwongen haar geplande opening uitstellen en lange tijd was onduidelijk wanneer de achtbanen en overige attracties weer zouden gaan draaien. Peul vervolgt: "Het waren natuurlijk geen fijne weken, maar aan de andere kant ligt het Avonturenpark er nu nog mooier bij door al het extra werk wat we tijdens de gesloten periode hebben kunnen uitvoeren. We kunnen niet wachten om dat aan onze gasten te tonen. Ook aan de nieuwe attractie Jungle Expedition hebben we nog wat extra's kunnen toevoegen". 
 
Het bekend maken van de openingsdatum heeft wat langer op zich laten wachten, maar dat was een bewuste keuze volgens Peul. "We wilden niet overhaast te werk gaan en het Avonturenpark openen zonder optimaal voorbereid te zijn en vooraf goed te testen. Samen met de veiligheidsregio en burgemeester hebben we verantwoorde stappen gezet naar een gecontroleerde opening. We zijn er klaar voor!"
 
Het protocol 'Veilig Samen Uit' is opgesteld door de 23 grootste dagattracties, waaronder
Avonturenpark Hellendoorn, die zijn vertegenwoordigd in de Club van Elf. Het biedt gasten drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM:
 
1) We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens
Dat doen we door een beperkt aantal gasten tegelijk toe te laten, passend bij de betreffende locatie. Je reserveert online je ticket.
 
 
2) We zorgen voor voldoende en heldere informatie
Op locatie wordt gezorgd dat er voldoende en heldere informatie aanwezig is door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering. Het personeel is bovendien goed getraind en attendeert gasten op de afspraken.
 
 
3) We zorgen voor extra hygiënemaatregelen
Er worden extra hygiënemaatregelen getroffen in de vorm van centrale desinfectiepunten en het vaker schoonmaken van belangrijke contactpunten. Indien nodig worden er persoonlijke beschermingsmaterialen ingezet.
 
 
In deze video leggen we het duidelijk uit: https://youtu.be/acCHe2SA0LQ
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: