Auto Aaltink Nijverdalse CityRun afgelast

Datum: 04-05-2020

10.28 uur - De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun beleeft in 2020 geen vierde editie. Het gezellige hardloopevenement stond gepland voor zondag 27 september.  Hoewel het landelijke verbod op evenementen met een vergunning- en meldplicht geldt tot 1 september, heeft de organisatie in Nijverdal besloten dat de Cityrun definitief geen doorgang vindt.

Volksgezondheid en veiligheid gaat boven vertier. Het is spijtig, maar ondenkbaar dat in deze crisistijd een grootschalig evenement plaatsvindt. Het maatschappelijk belang staat voorop. We nemen dan ook onze verantwoordelijkheid. Bijkomend is het na 1 september niet meer haalbaar om het feest te organiseren zoals we dat graag willen: een grootschalig, sportief evenement voor lokale en regionale helden. Een hardloopfeest voor iedereen, zowel deelnemer en publiek. 
 
Volgend jaar september zal Nijverdalse CityRun in elk geval wel doorgaan als de omstandigheden het toelaten. Houd daarom de website: www.cityrunnijverdal.nl in de gaten voor het laatste nieuws. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: