Deze week is het de landelijke Fairtrade week

Datum: 04-05-2020

9.07 uur - Wellicht hebt u daarover in de pers iets gelezen of hebt u de gezamenlijke folder van onze supermarkten gezien. Daarin staan weer veel produkten die u dagelijks koopt en het Fairtrade keurmerk hebben. Door de coronacrisis was het voor de werkgroep Fairtrade Gemeente Hellendoorn niet mogelijk activiteiten te organiseren zoals in het verleden het Fairttrade Happen en Trappen dan wel Happen en Stappen, in samenwerking met Wereldwinkel Nijverdal.

 
 
Maar Fairtrade produkten kunt u nu èn het hele jaar kopen, in de supermarkten, bij onze deelnemers aan de Fairtrade campagne en bij de Wereldwinkel, die deze weken op vrijdag en zaterdag open is.
 
En in oktober is er weer een landelijke fairtrade week: laten we hopen dat we dan weer met nieuwe fairtrade activiteiten aan de weg mogen en kunnen timmeren!
 
Werkgroep Fairtrade Gemeente Hellendoorn.
 
 
 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: