Kerkdiensten PG Hellendoorn afgelast

Datum: 13-03-2020

10.43 uur - De Protestantse gemeente Hellendoorn gelast haar kerkdiensten en georganiseerde bijeenkomsten af tot minimaal 31 maart. Als vervanging voor de kerkdiensten wordt voor alle wijken op de zondagen om half 11 één live-viering (zonder publiek) vanuit de Dorpskerk uitgezonden. De uitzending is te zien via de reguliere uitzending op Kerkomroep.nl

 
In de zondagse kerkdiensten ontmoeten jong en oud elkaar. Juist ouderen zijn kwetsbaar voor de gevolgen van het corona-virus. Het is de verantwoordelijkheid van de kerk een veilige omgeving te bieden voor iedereen. Conform de landelijke richtlijnen rond de huidige epidemie neemt de kerkelijke gemeente deze verregaande stappen. 
 
In de kerkelijke gemeente wordt uitgesproken met elkaar en met God verbonden te zijn. De komende weken zullen de contactmomenten vooral via de moderne media zijn. Daarom vraagt de kerk voor gebed aan God om steun voor hen die opzien tegen de komende periode.
 
Verdere en actuele informatie wordt verspreid via de website of de Facebook-pagina’s van ‘n Oalen Grieze of de Schaapskooi
 
Mocht u over dit persbericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met
dhr. Piet Hofman (voorzitter Algemene Kerkenraad) 06 – 10 591 547
ds. Lennart Aangeenbrug (lid Algemene Kerkenraad) 06 – 10 500 577
 
Extra informatie ambtsdragers, pastorale bezoekers en contactpersonen:
 
We verzoeken u bovenstaande informatie te delen met de mensen die aan u toevertrouwd zijn. We beseffen dat we op deze korte termijn niet iedereen kunnen bereiken. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: