Inzameling tweedehands boeken, kleding en speelgoed voor Oranjefeest van Advendo

Datum: 19-02-2020

14:53 uur - Advendo en de Stichting Evenementen Nijverdal (SEN) zijn druk bezig met de voorbereidingen van het jaarlijkse Oranjefeest op 27 april op het Henri Dunantplein. Tijdens het Oranjefeest is er livemuziek, spelletjes voor kinderen en een vrijmarkt. Het feest is een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Ook dit jaar kun je weer boeken, DVD’s en CD’s doneren aan de club, zodat deze kunnen worden verkocht om de clubkas te spekken. 

 


Nieuw dit jaar is dat je ook vintagekleding en houten speelgoed kunt doneren aan Advendo. Als ambassadeur van de duurzaamheid vindt Advendo het belangrijk dat goede spullen nog een tweede leven krijgen, zo worden er namelijk een boel grondstoffen bespaard!  Zo kun je zelf bijdragen aan dit duurzaamheidsdoel en tegelijkertijd de club steunen. We benadrukken hierbij dat we materialen zoeken die zo goed als nieuw zijn en nog waarde vertegenwoordigen. Dit om hoge stortkosten voor de club te voorkomen en kwaliteit aan te kunnen bieden op het Oranjefeest. Het brengen van materialen wordt elk jaar weer zeer gewaardeerd!
.
De materialen kunnen op dinsdag- en woensdagavond ingeleverd worden tussen 19.00u en 21.30u en op zaterdagochtend van 10.00u tot 12.00u in het Advendohuis aan de Koersendijk 1. Kun je deze zelf niet brengen, maar wil je ze wel doneren? Neem voor deze en andere vragen contact op met Luuk Bouwhuis (06 20 88 60 34).



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: