Leven en gezelligheid tijdens Koningsdag Nijverdal

Datum: 18-02-2020

10:40 uur - Het centrum van Nijverdal is ook in 2020 dé plek om Koningsdag te vieren. Met de Grootse Nijverdalse vrijmarkt in de straten van het centrum, te gekke bands, terrasjes en veel gezelligheid is Koningsdag in Nijverdal één groot feest. Een oranjefeest voor jong en oud.

 

 

Iedereen is welkom om deze dag spulletjes te verkopen. Het centrum van ons dorp is namelijk wederom omgetoverd tot de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt. De afgelopen jaren bezochten duizenden mensen deze markt in de straten van het centrum. Dus reserveer nu alvast een plekje... Meld je gratis aan bij de Stichting Bruisend Nijverdal. Dat kan via: www.bruisendnijverdal.com/koningsdag

 

Speel je zelf een instrument of wil je graag komen optreden op onze vrijmarkt? Ook dat is mogelijk. Zingen, straattheater, googelen… Je kunt het zo gek niet bedenken, ook voor jou is er natuurlijk ook plek… Stuur dan een mail naar: info@bruisendnijverdal.com.

 

Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen? Van 9.00 tot 17.00 uur struin je langs kleedjes en kraampjes voor allerlei koopwaar en luister je naar bekende deuntjes op blokfluit en viool. Wie weet vind je hier nog je eigen schat voor een prikkie. 

Geen fan van tweedehands? De winkels in het centrum zijn gewoon geopend, dus kom gerust even lekker shoppen. 

Na de aubade in de vroege ochtend starten de activiteiten van de Stichting Bruisend Nijverdal en muziekvereniging Advendo. Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een leuk programma in elkaar gezet, met optredens van diverse lokale bands in onze mooie muziektent. Op de vele terrasjes vind je een mooi plekje om even uit te rusten. Dat wordt dus een supergezellige dag in ons Nijverdal. Komen jullie ook?



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: