Win jij dit keer ZINiN Open Mic in De Smidse?

Datum: 17-02-2020

14:10 uur - Zing jij de sterren van de hemel, ben je de grappigste thuis of speel je in een hele vette rockband? Op zaterdag 4 april maken talenten in de gemeente Hellendoorn weer kans om met de hoofdprijs van 500 euro naar huis te gaan. Schrijf je nu in en laat van je horen tijdens deze achtste editie van Ingenium Open Mic!



Al veel talent gespot
Tijdens de voorgaande edities van Open Mic is er al veel talent gespot en gingen de winnaars met een vette cheque onder de arm de deur van De Smidse weer uit. Een deskundige jury beoordeelt de optredens. Niet alleen bands, maar ook singer songwriters, stand-up comedians, zangers, zangeressen: iedereen is van harte welkom om mee te doen en zijn / haar talent te laten zien aan de volle zaal in De Smidse. Meedoen is dé kans om verder te komen in je carrière in de wereld van muziek, cabaret en theater.

Wat gaan we doen? 

Je komt ’s middags al naar De Smidse, waar je onder begeleiding van een professionele technicus gaat soundchecken en de organisatie zorgt ervoor dat de keeltjes gesmeerd blijven. Na de soundcheck ga je niet naar huis. Nee, we nodigen je uit om mee te eten in De Smidse, zodat je kennis kunt maken met de anderen deelnemers en de organisatoren. Daarnaast wordt je geïnterviewd en er is een professionele fotograaf aanwezig. ’s Avonds wordt er opgetreden en zal de deskundige jury alle talenten beoordelen. Rond 22.30 uur is de avond afgelopen en kun je met je familie en vrienden nog even wat drinken.

Aanmelden
Aanmelden kan via talent@zinin.com. Vermeld bij je aanmelding de naam van je act, een korte beschrijving van je act en de deelnemers aan je act. 


Informatie over Ingenium
Voor meer informatie kun je terecht bij Daan Hannink, telefoon 06 – 83426253 of via talent@zinin.com



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: