Samen Verder Trefpunt

Datum: 17-02-2020

11.43 uur - Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Soms kost dat meer energie dan je hebt, en hoe vind je dan de weg vooruit? Het Samen Verder trefpunt is een ontmoetingsplek voor iedereen die door overlijden een dierbare moet missen. Op 3 maart is de volgende bijeenkomst. 

Het trefpunt biedt gelegenheid om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten. Aan de hand van een thema, verhaal of gedicht kunnen ervaringen worden uitgewisseld, kun je je eigen verhaal spiegelen aan dat van anderen, kun je dat wat je raakt bespreekbaar maken, dat intense gemis, dat diepe verdriet. Door dat samen te delen, kan het begin zijn van het ervaren van meer rust, van je niet meer zo helemaal alleen voelen.
 
Datum: Dinsdag 3 maart 2020
Tijd: 10.00 – 11.30 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
Locatie:  Socioruimte van de Bendien Smitshof 38 te Nijverdal 
Iedereen uit het werkgebied van Evenmens is welkom (Hellendoorn, Rijssen-Holten, Twenterand, Raalte, Olst-Wijhe, Wierden). 
 
Data in 2020: 
Dinsdag 3 maart: 
Dinsdag 2 juni 
Dinsdag 8 september     
Dinsdag 8 december
 
De coördinator is Ina Versmissen, tel. 06 10 16 91 51. Email: iversmissen@evenmens.nl.
Neem gerust contact op voor mee informatie.  
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: