Dansdag Fysion

Datum: 17-02-2020

09:26 uur - Op woensdag 19 februari organiseert G.V. Fysion het dansfestijn voor de jeugd in Sporthal de Bachlaan in Nijverdal. Leden en niet leden kunnen deze dag zich uitleven met dans. 

In de ochtend organiseren we dansactiviteiten voor basisschoolleeftijden. Van dans tot schminken en natuurlijk zorgen we voor wat lekkers. De ochtend zal starten om half tien met een warming up. Daarna worden er groepen gemaakt en gaan de deelnemers verschillende dans(activiteiten ) volgen.

Einde van de ochtend presenteren de deelnemers hun dansmoves in een fantastische eindshow voor familie en vrienden. Het wordt een feestelijke ochtend en het is een leuke manier om kennis te maken met dans voor jongens en meiden. De ochtend kost voor leden 1 euro en voor niet leden 2 euro. In de middag organiseren we verschillende workshops voor jongens en meiden van middelbare scholen en ouder. Het is leuke manier van kennis maken met nieuwe dansstijlen. Modern, hip hop en waacking komen voorbij.  De workshops duren telkens drie kwartier, je kan ervoor kiezen om er maar 1 te doen maar je mag ze ook alle drie volgen.

De eerste workshop zal om 13:00 uur starten. Dit is de kans om een dag lekker in beweging te zijn op een ongedwongen manier. Iedereen is welkom, ook jongens en meiden die geen ervaring hebben kunnen genieten en plezier maken tijdens de workshops. De kosten voor de workshop zijn 5 euro voor 1 workshop. Volg je er twee dan betaal je 7.50 en voor drie workshop betaal je maar 10 euro! Twijfel niet langer en kom gewoon gezellig langs tijdens de Fysion dansdag.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: