Aftrap concertserie: Nostitz kwartet speelt 'Fanny & Felix'

Datum: 15-02-2020

9.12 uur - Dit voorjaar start In Goede Handen Management met een nieuwe concertserie in de d'Oale Grieze in Hellendoorn. Met nu vier concerten in deze prachtige kerk krijgt Hellendoorn een muzikaal culturele boost. Als eerste een concert van het Tsjechische M. Nostitz Quartet.

In hun Nederlandse tournee, die plaats vindt tussen 21 februari en 5 maart 2020 en die door negen provincies gaat, komen ze op vrijdagavond 28 februari om 20.00 uur voor een concert in de d'Oale Grieze in Hellendoorn. In het programma 'Fanny & Felix' spelen ze  een strijkkwartet van Fanny Hensel Mendelssohn-Bartholdy en een strijkkwartet van haar broer Felix.
 
Grijp nu uw kans om dit vermaarde strijkkwartet beter te leren kennen. Bezoek het concert op 28 februari om 20.00 uur in de d'Oale Grieze in Hellendoorn en kom luisteren naar de schoonheid van de verschillende strijkkwartetten in programma's 'Fanny & Felix'. Of koop passe-partout kaarten voor alle vier de concerten.
 
Meer informatie & kaarten bestellen op hellendoorn.ingoedehanden.management
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: