SVVN ontvangt noaber Hellendoorn

Datum: 13-02-2020

9.33 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal de voor hun traditioneel lastige uitwedstrijd bij Bergentheim. De laatste jaren werd daar toch vaak een kansloze nederlaag geleden. Dit was afgelopen zaterdag toch zeker niet geval. SVVN 1 voetbalde beter dan de voorgaande wedstrijden en was zeker niet minder dan de thuisclub. Het was een wedstrijd waar het kwartje beide kanten op kon vallen. VV Bergentheim was het meest fortuinlijke deze wedstrijd. Er twee doelpunten aan hun kant terwijl deze qua mogelijkheden ook makkelijk aan de kant van SVVN hadden kunnen vallen. Helaas geen punten voor de Volharding.

Een ongelukkige nederlaag tegen de nummer drie van de ranglijst dus. Zaterdag speelt SVVN een thuiswedstrijd tegen een andere titelkandidaat en de nummer twee van de ranglijst VV Hellendoorn. De Heldersen staan op één punt van koploper De Esch. Hellendoorn heeft dit seizoen nog maar één keer verloren. In november won Wilhelminaschool op eigen veld met 3-2. Naast die ene nederlaag waren er ook nog vier gelijke spelen. Eén van die gelijke spelen was in het onderlinge duel in Hellendoorn op 26 oktober. De thuisploeg was de eerste helft heer en meester. Hellendoorn ging zeer verdiend met 2-0 rusten. Na rust kwam een onherkenbaar SVVN uit de kleedkamer dat binnen tien minuten de stand weer gelijk had getrokken door twee doelpunten van Joost ten Kleij. En SVVN kreeg kans op meer. Afgelopen zaterdag won Hellendoorn op eigen veld met maar liefst 7-1 van VV Kloosterhaar.

Bij winst en puntverlies van ASV’57 wint VV Hellendoorn zaterdag de 2e  periode. Overigens heeft bij winst ook SVVN nog een kleine kans op het winnen van deze periode.
De wedstrijd tussen SVVN en VV Hellendoorn begint om 14:30 uur.
Scheidsrechter is de heer Jordin Brouwer uit Apeldoorn.
Pupil van de week is Lenn Kappert. Lenn is zes jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO8-2.