Meer Filmhuisfilms bij ZINema

Datum: 23-01-2020

9.22 uur - ZINema programmeert vanaf begin dit jaar meer filmhuisfilms op meerdere dagen in de week. Zo zijn er nu ook filmhuisfilms te zien op de woensdag en zondag en niet meer uitsluitend op de dinsdag. Voor de komende weken staan de films ‘La Belle Epoque’ en ‘Downton Abbey’.

La Belle Epoque
De Franse film ‘La Belle Époque’, die bij ZINema als filmhuisfilm draait op 29 januari, 2 en 5 februari,  gaat over het nostalgisch verlangen naar vroeger; de tijd van jeugdige onbezonnenheid toen de wereld één groot avontuur leek. Hoofdrolspeler Victor wil de meest memorabele week uit zijn leven herbeleven: zijn eerste verliefde ontmoeting met zijn vrouw Marianne. Victor hoopt op deze manier zijn 45 jarige huwelijk met Marianne vlot te trekken, hun leven is ondertussen verandert in een wrokkig samenzijn in een tijd waarin Frankrijk niet goed raad weet met de moderne tijd, met als gevolg een enorme hang naar het verleden. Te zien op 29 januari en 2 en 5 februari.


Eindelijk dan het wereldwijde beroemde televisieserie  ‘Downton Abbey’ op het witte doek, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen. Geschreven door Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria), de bedenker van de serie, en met de originele castleden in de hoofdrollen. Geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey). Te zien op 11 en 12 februari.


Filmhuisstempelkaart: 3 stempels is de 4e  film gratis
Deze actie blijft ook voor de nieuwe reeks tot en met juni 2020 gewoon geldig, de stempels worden echter alleen gegeven bij films op dinsdag die in het programmaboekje staan en zijn ook enkel daarvoor inwisselbaar als gratis 4e film!

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

Downton Abbey
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: