ZINiN Bibliotheek Hellendoorn houdt uitverkoop!

Datum: 21-01-2020

14.36 uur - Vanaf zaterdag 25 januari 2020 gaat de boekverkoop in de vestiging Hellendoorn van de ZINiN Bibliotheek. Er zijn ook cd's, dvd's en tijdschriften te koop. U kunt bij de boekverkoop terecht tijdens de geldende openingstijden. Voor een zacht prijsje kunnen liefhebbers hun collecties weer aanvullen.

De medewerkers van alle vestigingen van de ZINiN Bibliotheek Hellendoorn hebben in de afgelopen weken de kasten lekker opgeruimd en honderden boeken, DVD’s, CD’s en tijdschriften geselecteerd die uit de collectie worden gehaald. De openingstijden kunt u vinden op www.zininbibliotheek.nl. Kom rustig even langs om in het aanbod te snuffelen! 

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Sientje Dommerholt schreef op 22-01-2020

zijn er ook grootletter boeken?

William S. Burroughs schreef op 23-01-2020

Aan Sientje Dommerholt. Bij een boek over Sherlock Holmes zit vast wel een vergrootglas. Prettige dag.

Geronimo schreef op 24-01-2020

@WSB, daar heeft ze weinig aan bij een boek over bv Pinkeltje.

William S. Burroughs schreef op 24-01-2020

aan Geronimo. Het was enkel cabaret. Prettige dag.

Mitis schreef op 24-01-2020

Mevr. Dommerholt is waarschijnlijk slechtziend, een heel andere oplossing is het luisterboek, bij de biep kunnen ze haar hier goed mee helpen.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 25-01-2020

https://youtu.be/xTDOgotzpDA Verhalen Sherlock Holmes. Op app Luisterbieb is net nieuw hoorcollege over het leven van deze schrijver Sir Arthur Conon Doyle

Geronimo schreef op 25-01-2020

@WSB, vandaar Pinkeltje, zo klein als een pink. Dus een boek over hem heeft kleine lettertjes em met een vergrootglas zijn ze dus normaal en heeft Sientje er niets aan. ;-)

Geronimo schreef op 25-01-2020

@Mitis, snap dat Sientje weinig heeft aan onze bedragen, die voor haar waarschijnlijk schijtlollig zijn.

Geronimo schreef op 25-01-2020

@Sientje Dommerholt, sorry voor mijn/onze bijdrage.

William S. Burroughs schreef op 25-01-2020

Aan Geronimo. U hoeft zich voor mij niet te verontschuldigen. Ik schat mevrouw wel zo hoog in dat ze begrijpt dat het niet mijn intentie was om haar te kwetsen. Prettige dag.

Mitis schreef op 25-01-2020

Heren Geronimo en WSB worden waarschijnlijk nog niet geplaagd door een ouder wordend lijf waarbij onvolkomenheden zijn ontstaan. In die zin erger ik me ook dood aan de discussie over een openbaar toilet in het centrum van Nijverdal. Wel een veel te ruime hal in ons gemeente huis met prachtige kunst en foto tentoonstellingen - een lekker sexy onderwerp - maar een ruim en schoon toilet voor de burger met zo zijn problemen in die richting, daar kletsen ze nu al bijna 2 jaar over, schande!!!

Uw reactie

Naam:
Bericht: