Taalcafé in het ZINiN theater 31 januari

Datum: 21-01-2020

13.25 uur - Wil je graag beter Nederlands spreken, met taal oefenen of ervaringen uitwisselen? Kom dan naar het Taalcafé in het ZINiN theater. Het Taalcafé is een gezellige bijeenkomst waarin je met elkaar de Nederlandse taal kan oefenen. 

 

Vrijdag 31 januari van 10.00 tot 11.30 uur in de lounge van het ZINiN theater kan iedereen die beter Nederlands wil leren spreken op een prettige en gezellige manier samen met taal komen oefenen. Door veel samen te praten, word je vanzelf beter in de Nederlandse taal. De gesprekken gaan over actuele onderwerpen uit de krant of over het dagelijkse leven, maar natuurlijk kun je ook zelf een gespreksonderwerp kiezen. 
 
Tijdens het Taalcafé is de coördinator van het Taalpunt Nijverdal aanwezig voor vragen over taal. Het Taalcafé is geen school, dus er zijn geen lessen of toetsen. Wat het wel is: een leuke bijeenkomst die in het teken staat van het met elkaar Nederlands praten en oefenen. Het Taalcafé wordt gehouden in het ZINiN theater in Nijverdal. Deelname is gratis inclusief koffie, thee en wat lekkers. Iedereen is van harte welkom! 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: