Zing mee met liefdesliedjes bij ZSN Zangcafé ‘Leve de liefde!’ 9 februari

Datum: 20-01-2020

13:09 uur - In februari, toch wel een beetje de maand van de liefde, vieren we de liefde tijdens de derde editie van ZSN Zangcafé met het thema "Leve de liefde!". Ontelbare liedjes gaan over de liefde, gebroken harten, oude liefdes, maar ook over spetterende verliefdheid. De liedjes voor "Leve de liefde!" gaan allemaal over de mooie kanten van de liefde: vlinders in je buik, elkaar nooit meer laten gaan en totale overgave aan de liefde. Suggesties voor liedjes zijn altijd welkom!

ZSN Zangcafé is twee uur samen zingen in Grandcafé N-Joy, Nijverdal. De teksten van alle liedjes worden geprojecteerd op een scherm, dus je hoeft alleen maar te zitten, te lezen en te zingen! Cafégangers, koorzangers, iedereen die het leuk vindt om te zingen is welkom. Of je nu kunt zingen of niet.

Zing ook mee op zondag 9 februari 14.00-16.00u Grandcafé N-Joy, Nijverdal. Deelname kost €10,- per persoon (va. 5 personen groepskorting!). Een sfeerimpressie en meer informatie vind je op www.zsnzangcafe.nl Opgeven kan door te mailen naar aanmelden@zsnzangcafe.nl

Elke editie wordt begeleid door een pianist en zangeres. In verband met de zwangerschap van Judith Konings, de vaste zangeres, neemt ervaren zangeres Rachel op den Dries, deze keer de zangleiding op zich. Johan op den Dries, de man van Rachel, is de vaste pianist en zal ook deze keer de muzikale begeleiding doen. Thema ‘Leve de liefde!’ door een happy couple, hoe leuk is dat!

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: