Vogels kijken en tellen met IVN

Datum: 16-01-2020

12.54 uur - Welke vogels zien we in de winter in onze tuinen? Zijn de huismussen in de meerderheid of toch de koolmezen? En heeft de merel zich weer wat hersteld na de grote achteruitgang in 2018? Om antwoord te geven op deze vragen wordt in januari weer De Landelijke Tuinvogeltelling gehouden, waaraan ook IVN Hellendoorn-Nijverdal meedoet.

Leden van de vogelwerkgroep zijn zaterdag 25 en zondag 26 januari van 12.00 tot 16.00 uur in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal (Grotestraat 281) aanwezig met een telescoop en verrekijkers. Hierdoor kunnen jong en oud naar vogels kijken. De vogelaars kunnen helpen met het op naam brengen van de vogels. 
 
Op beide middagen is er een leuk knutselprogramma voor kinderen. Ook zijn er op beide middagen om 13.00 en 14.30 uur vogelexcursies voor gezinnen in het Kabouterbos. 
U bent doorlopend van 12.00 tot 16.00 uur welkom.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: