Bijeenkomst 'Nijverdal 75 jaar vrij'

Datum: 15-01-2020

8.20 uur - In het kader van  “Nijverdal 75 jaar vrij” vindt er op 27 januari 2020 om 19.30 uur een bijeenkomst plaats in het Memory Museum aan de Grotestraat 13 te Nijverdal. Tijdens deze bijeenkomst wordt er verslag gedaan van alle activiteiten die op 5 mei 2020 in Nijverdal gaan plaatsvinden. Wij nodigen alle figuranten, vrijwilligers en projectmedewerkers uit om hierbij aanwezig te zijn. 

 
Daarnaast zoeken wij nog handige, enthousiaste vrijwilligers die hun handen uit de mouwen willen steken om dit gebeuren tot een groot succes te maken. 
 
We zijn o.a. nog op zoek naar medewerkers voor de opbouwploeg, vrijwilligers die verschillende groepen kunnen begeleiden en aansturen, leidinggevenden en natuurlijk figuranten.
 
Op 27 januari 2020 om 19.30 ben je van harte uitgenodigd in het Memory Museum. Voor koffie wordt gezorgd. Aan de avond zijn geen kosten verbonden.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: