Exclusieve solo-show Malford Milligan in De Smidse

Datum: 14-01-2020

19.46 uur - Op dit moment is Malford Milligan samen met zijn Southern Aces te zien als onderdeel van Johan Derksen’s theatertour ‘The Sound Of The Blues & Americana’. De uit Texas afkomstige Milligan speelt daarnaast slechts enkele exclusieve solo-shows in Nederland, waaronder in De Smidse.

Hij is een fenomenale soulzanger die zijn gelijke niet meer kent. De stem van de Amerikaanse soulmuzikant wordt vergeleken met soul iconen Otis Redding en Al Green. Op vrijdag 31 januari zie je Malford Milligan & The Southern Aces in De Smidse Nijverdal.
 
Een indrukwekkende muzikant
Geboren als albino in Taylor, Texas op 29 maart 1959, hadden de raciale spanningen in zijn jeugd een dubbele impact. In de muziek vond hij zijn uitweg. Als frontman van de band Storyville behaalde hij in de US grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (Shiner Twins) werden lovend ontvangen. Door zijn krachtige, soulvolle stem werd Milligan maar liefst 8 keer bekroond tot beste vocalist bij de ‘Austin Music Awards’. Zijn laatste album 'Life Will Humble You' verscheen in 2018. TheBluesAlone.nl: ‘nog maar een half uurtje in de show en nu al het beste wat ik in 2019 heb meegemaakt.’
 
Reserveer nu kaarten
Reserveer uw kaarten nu via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: