De Budde gaat verbouwen!

Datum: 10-01-2020

8.18 uur - De Budde blijft vernieuwen! Vanaf maandag 10 februari t/m 13 februari sluit het restaurant tijdelijk de deuren voor haar gasten in verband met een uitgebreide renovatie. Vrijdag 14 februari is iedereen weer van harte welkom voor een lunch, diner of borrel in een geheel nieuwe setting!


De verbouwing
‘Maandag 10 februari starten wij met de verbouwing’ aldus Edzard Poppema, mede-eigenaar van De Budde in Nijverdal’. ‘We pakken de bar aan, het plafond wordt geschilderd en als klap op de vuurpijl komt er ook een nieuw interieur’ vervolgt Annelot van Buren, partner van Edzard en mede-eigenaar. ‘Dankzij de leuke lounge’s die geplaatst worden, kun je straks nog gezelliger borrelen bij ons: zowel overdag, als tot in de late uurtjes. We hopen iedereen positief te kunnen verrassen met de nieuwe look’!
 
De Budde
De Budde is sinds 1836 een begrip in Nijverdal en omstreken. De overname, nu drie jaar geleden, heeft voor een nieuwe impuls gezorgd. ‘Wij kijken met heel veel plezier terug op de afgelopen drie jaar. We hebben veel geleerd als startende ondernemers, maar vooral erg genoten’ vertelt Edzard. ‘De verbouwing stond al lang op ons wensenlijstje. We zijn blij dat we dit nu kunnen realiseren en hopen je snel te mogen begroeten in onze vernieuwde setting’.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Dini schreef op 10-01-2020

Wat vele veranderingen in die jaren blijft een mooi Pand! !

Gerrit schreef op 11-01-2020

Ook in 1902 toen er Nijverdal goud is gevonden.

RiaBlom schreef op 14-01-2020

Veel succes gewenst. Vroeger vaak geweest mét míjn man Jan.

Uw reactie

Naam:
Bericht: