AMNESIA zaterdag 15 februari live bij de Gezelligeit in Hellendoorn

Datum: 08-01-2020

13.43 uur - Zaterdag 15 februari zal de liveband AMNESIA weer een avond boordevol lekkere dansbare rockmuziek verzorgen in het gezellige (uiteraard) café ‘de Gezelligeit’ in Hellendoorn. Ze zullen o.a. nummers van Anouk, Tina Turner, Herman Brood, Tower, Bryan Adams, Toto, Powerplay en nog veel meer ‘oh ja’ nummers spelen.

Amnesia is een liveband die de echte bekende nummers laat horen maar ook de herkenbare nummers die je al een tijd niet heb gehoord. Ze zorgen voor een flink portie rock muziek waarbij de strakke basis wordt gelegd door de drums (Ingo Verhaak uit Wierden) en bas (Arjan Jansen uit Rijssen) en daarbij wordt aangevuld met het melodieus gitaar,- (Wim Souhuwat uit Nijverdal) hammond en toetsenwerk (Cees- Jan Caron uit Zwolle) en inlevende zang (Erna Heuver uit Hellendoorn).
 
Het is een typische liveband waar improvisatie, spontaniteit en speelplezier hoog in het vaandel staan. De band is opgericht in oktober 1992 en speelt al jaren in de huidige bezetting.
 
De band begint rond 22.00 uur en de entree is gratis.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Car schreef op 09-01-2020

Geweldiggeit zal er zijn

Gait schreef op 10-01-2020

Wie bint de eerder

Uw reactie

Naam:
Bericht: