André Rieu 70 Years Young Muziek - Wereldmuziek

Datum: 08-01-2020

11.29 uur - Zondag 19 januari is het eindelijk zover: dan nodigt André Rieu het bioscooppubliek over de hele wereld uit om samen zijn verjaardag te vieren! ‘70 YEARS YOUNG’ is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. 

Deze unieke feestelijke voorstelling bij ZINema, de bioscoop van ZINiN, voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam.
 
Exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht
Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht. Breng uw vrienden mee en start samen het nieuwe jaar in stijl, comfortabel in de bioscoop, met de betoverende muziek van de jarige job – de koning van de wals! 


 
Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘70 YEARS YOUNG’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: