Melissa Eshuis Kringkampioen springen

Datum: 06-01-2020

13.43 uur - Afgelopen weekend werden de kringkampioenschappen springen voor Kring Reggedal gehouden in Ambt Delden in manege de Hofmeyer. Er waren vier amazones van PSV Hertruiters die goed wisten te scoren. Alle vier werden zij geselecteerd voor de Regiokampioenschappen.

Melissa Eshuis ging van start met haar pony Forest Fire in de klasse B categorie C. Zij legden beide parcoursen foutloos af in twee keurig gereden rondjes en met 78,5 en 75 punten voor de stijl behaalden zij twee keer de tweede prijs en werd kringkampioen.
 
Jip Ottes startte haar pony Senzi Boy in de klasse B categorie D/E. Zij reed ook twee keer een foutloos parcours met 75 en 71,5 stijlpunten. Dit was goed voor de vijfde en de zesde prijs.  
 
Berber Nijland ging met haar pony Henshof Wesly van start in de klasse B categorie A/B. In het tweede parcours waren zij foutloos en behaalden zij met 75,5 stijlpunten de eerste prijs. Ook Noortje ten Cate is met haar pony Sulaatik’s Sovereign geselecteerd voor de regiokampioenschappen in de klasse B categorie D/E.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: