Dorpsbudget dorp Hellendoorn 2020

Datum: 16-12-2019

07:24 uur - Ook voor 2020  kunnen organisaties, groepen en personen subsidie aanvragen bij de DorpsRaad Hellendoorn voor activiteiten die de leefbaarheid, maatschappelijke ontwikkeling, cultuur en educatie in het dorp bevorderen of onderhouden. De DorpsRaad laat zich hierbij adviseren door een onafhankelijke commissie Dorpsbudget. 

De voorwaarden voor financiële ondersteuning en het aanvraagformulier zijn te vinden op  www.dorpsraad-hellendoorn.nl

Aanvragen kunnen, uitsluitend digitaal, ingediend worden tot uiterlijk 31 januari 2020, waarna de commissie Dorpsbudget Hellendoorn haar advies zal uitbrengen voor uiteindelijke besluitvorming in de DorpsRaad vergadering van 3 maart 2020.

 

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 17-12-2019

Laat 100 buitenbankjes maken door vrijwilligers, gepensioneerden of zo. Plaats ze verspreid door dorp. Ouderen kunnen zo meer wandelen, omdat er dan veel rustplekken zijn om even op adem te komen. Goed voor de sociale binding; buurtbewoners en voorgangers knopen zo makkelijk een praatje aan. Klepperbanken : ). Er zijn veel tuinhoutbedrijven in Hellendoorn, die hebben vast wel restanten hout om bankjes van te maken. Schoolkinderen kunnen ze leuk beschilderen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: