IVN-kerstwandeling op de Sprengenberg

Datum: 12-12-2019

9.03 uur - Ook dit jaar sluit IVN Hellendoorn-Nijverdal het jaar weer af met een lekkere uitwaaiwandeling voor jong en oud op Tweede Kerstdag, donderdag 26 december, dit keer over de Sprengenberg rondom de Palthetoren bij Haarle. De start is tussen 13.00 en 13.30 uur vanaf het kerkplein bij de kerk, Kerkweg 1, 7448 AK Haarle. Aanmelden is niet nodig.

Routes
U kunt zelfstandig een gemarkeerde route van ongeveer één uur of van ongeveer twee uur gaan lopen aan de hand van een routebeschrijving.
Ook zijn er een beperkt aantal IVN-gidsen aanwezig. Met hen kunt u een wandeling van anderhalf uur lopen of een flinke doorstapwandeling van ruim twee uur.
 
Midwinterhoorns
Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur op de Sprengenberg en van de klanken van de Haarlese Midwinterhoornblazers. U kunt ook een poging doen om zelf geluid uit de hoorn te krijgen.
 
Warme drank
Halverwege de tocht is in de werkschuur van Vereniging Natuurmonumenten gelegenheid te genieten van een kop warme chocolademelk of een glaasje glühwein.
 
Kosten
Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt zeer gewaardeerd.
U bent van harte welkom.
 
Informatie
Hennie Bouwhuis (06 1330 7890)
www.ivn.nl/hellendoorn-nijverdal
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: