“2 Shot Swing” bij Café De Gezelligeit in Hellendoorn

Datum: 25-11-2019

21.30 uur - De band “2 Shot Swing” bestaat ondertussen alweer 5 jaar. In deze jaren zijn de vier muziekvrienden gegroeid tot een perfect op elkaar ingespeelde band, die er elke avond weer een feestje van willen maken. En dat gaan ze zeker ook doen bij Café De Gezelligeit in Hellendoorn op zaterdag 30 november.  

De band neemt je mee terug naar eind jaren ’70 en begin jaren ‘80 met een mix van pop, rock, funk en blues. Net niet die hele bekende songs, maar zeker wel herkenbare ”oh ja” nummers van o.a. Boz Scaggs, Mothers Finest, Toto, Bad Company en vele anderen. Gevoelige ballads, poppy songs en het wat stevigere bluesrock-werk maar ook enkele bekendere Top 2000 songs zullen zeker voorbij komen. “2 Shot Swing” gaat er net als de vorige edities bij Café De Gezelligeit weer een gezellige muzikale avond van maken.
 
Café De Gezelligeit, Bibenstraat 40 in Hellendoorn. 
Zaterdag 30 november, aanvang 22.00 uur. Entree is gratis.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: