Weinachttreffen Politiehonden in de praktijk

Datum: 19-11-2019

17:12 uur - Zaterdag 23 november 2019, WEINACHTREFFEN! Weinachtreffen is een gewilde avond onder de politiehonden/baasjes. Ruim 40 politiehonden gaan samen met hun baasje, hun sport word die avond uitgeoefend met 8 verschillende oefeningen. De oefeningen vinden plaats bij en om de hondenschool van Slooijer aan de Almeloseweg in Haarle.

 Later op de avond, wordt er nog een oefening gehouden en dat is stokstellen. Erg interessant voor beginners of buitenstaanders. Lijkt het je leuk om mee te lopen met een politiehond en de begeleider? Dan kan dat! Je kan vrijblijvend met 1 van de politiehonden en de begeleider de ronde maken en daarna genieten van een hapje en drankje. Later op de avond komt er ook een optreden, Nick Brinkhuis.

Gratis entree

Datum: 23 november 2019

Tijd: vanaf 18:00 uur

Locatie: Almeloseweg 10A in Haarle

Zonder de sponsoren, zou dit evenement niet plaats kunnen vinden. Onze dank hiervoor! Hopelijk zien wij jullie op ons grote evenement op 23 november 2019. PHV Haarle & HDC LuttenbergReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: