SVVN bekert tegen SV Schalkhaar…

Datum: 15-11-2019

09:35 uur - Terugkijkend op de wedstrijd van zaterdag van SVVN 1 mogen we concluderen dat er in de eerste helft een half uur best aardig gevoetbald werd, maar dat de wedstrijd werd weggegeven omdat in vijf minuten drie tegendoelpunten werden geïncasseerd. In de tweede helft kwam SVVN tot twee keer toe terug in de wedstrijd.

Echt aanspraak maken op een gelijkmaker kon het nauwelijks en OZC vergrootte even zo vaak de voorsprong weer. Uiteindelijk liep de Ommer Zaterdag Club in de slotfase uit naar een 6-3 overwinning. Het betekende de tweede nederlaag in deze competitie en eveneens het tweede verlies op rij.

De competitie ligt nu een weekend stil in de 3de Klasse D van het district Oost. Alle clubs hebben acht keer gespeeld en er zijn dus geen inhaalwedstrijden. Dan gaan we verder met het bekertoernooi. In de poulefase wist SVVN 1 al haar drie wedstrijden te winnen begin september. Dus mag SVVN deelnemen aan de knock-out fase waarvan de eerste ronde aankomend weekend gespeeld gaat worden. Het lot heeft SVVN gekoppeld aan SV Schalkhaar. SVVN mag deze wedstrijd thuis spelen. SV Schalkhaar is een grote onbekende voor SVVN. De omniverenging uit het gelijknamige dorp speelt op zondag in de 2de Klasse J. Schalkhaar is daar momenteel terug te vinden op de zesde plaats nadat afgelopen zondag in Hengelo met 1-3 werd gewonnen bij BWO. In het bekertoernooi eindigde Schalkhaar achter zondag eerste klasser VV Heino, maar voor zaterdag eerste klasser SVI en zaterdag tweede klasser ZAC.

De wedstrijd SVVN tegen SV Schalkhaar begint zaterdag om 17:00 uur. Scheidsrechter van dit duel is de heer Bas Steinhauser uit Apeldoorn.