Lokale Sinterklaasfilm vanaf dit weekend te zien op Youtube!

Datum: 14-11-2019

10.32 uur - Dé Sinterklaasfilm van het jaar die je echt gezien moet hebben. Een film voor jong en oud:  Sinterklaas en de Verdwenen Adressen. Extra leuk is dat deze film een initiatief is van de Sinterklaas-commissie in Nijverdal. Meer dan vijftig vrijwilligers hebben meegewerkt om de film mogelijk te maken. 

De film is vanaf 16 november 2019 te zien via het You Tube Kanaal: Sinterklaas Nijverdal. Ook op de Facebook-pagina van Sinterklaas wordt een rechtstreekse link gepubliceerd. De bedenkers zijn Yoeri Berendijk en Daan Nibbelink, BCeyemedia heeft de film geproduceerd. “Het is echt een mooie film geworden, waaraan heel veel vrijwilligers hebben meegewerkt”, vertelt Yoeri. “Ook bijzonder is dat we alles in maar één weekend hebben opgenomen. We zijn heel blij met het resultaat. We hopen daarom volgend jaar op nog meer budget, zodat we weer een prachtige film kunnen maken die we misschien wel in ons eigen ZINiN theater kunnen laten draaien. Voor nu is de film natuurlijk direct te zien op ons You Tube Kanaal.”
 
De film zit goed in elkaar en is spannend, geestig en origineel. Met een moderne twist! Sinterklaas besluit in de film om over te stappen van zijn grote, rode boek naar een systeem waarbij de pieten op hun smartwatch kunnen zien waar alle cadeautjes naartoe moeten worden gebracht. Het Computerbedrijf Control Alt Delete gooit echter roet in het eten… De bozige eigenaren van dit bedrijf bedenken een plan om zoveel mogelijk cadeaus binnen te krijgen. Of dat goed afloopt, kun je zelf bekijken...”
 
De speciale Sinterklaasfilm is dit jaar mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Mulder Makelaardij, De Hooischuur, HEMA Nijverdal en de Grimberghoeve.  Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: