Fotocafé Nijverdal

Datum: 08-11-2019

19.28 uur - Op zaterdag 16 november 2019, van 13:00 uur tot 17:00 uur, is het tijd voor het eerste fotocafé van Nijverdal. In de foyer van het Zinin theater zullen de leden van FotoClub Nijverdal Hellendoorn (FCNH) de mooiste foto's tonen. 

Wat kunt u verwachten?
Een heerlijk kopje koffie, thee of ander drankje. Een middag waarin we kunnen praten, discussiëren & er is ruimte voor portfoliobesprekingen. Tevens zijn er gave workshops te vinden. We werken vanuit de praktijk en bespreken hierbij verschillende theorieën.  Daarnaast zijn er specifieke onderwerpen die aan bod komen, zoals belichting, diafragma, sluitertijd, diverse camera's, beeldbewerking en accessoires. Er is ruimte voor vragen over fotografie en beeldbewerking, maar het is vooral een gezellig samenkomen voor iedereen die graag fotografeert! Dat is de bedoeling van het Fotocafé.
 
Het fotocafé is toegankelijk voor iedereen die iets met fotografie doet of er interesse in heeft. U hoeft dus geen lid van de club te zijn om hier bij aanwezig te zijn, de toegang is gratis. Het fotocafé is een initiatief van FotoClub Nijverdal Hellendoorn. Het is voor fotografen, door fotografen. Op deze manier kunnen we samen werken en leren, maar ook om initiatieven te ontplooien.  
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: