Burgemeester Anneke Raven geniet van ontbijt op Basisschool De Es

Datum: 08-11-2019

14:39 uur - Samen met leerlingen van Basisschool De Es uit Hellendoorn genoot burgemeester Anneke Raven vanochtend van een gezond  en gezellig Nationaal Schoolontbijt. De leerlingen uit groep 1 t/m 8 lieten het zich lekker smaken. Een gezonde start van de nieuwe (school)dag. 

Het Nationaal Schoolontbijt is een mooie gelegenheid voor kinderen om vragen aan de burgemeester te stellen. De allereerste vraag van Wout aan de burgemeester luidde: "Waarom bent u eigenlijk een vrouw?" (Want meesters zijn toch altijd mannen!). Daarnaast kunnen we concluderen dat ook alle broodkorstjes gewoon opgegeten worden als de burgemeester erbij is en dat onze leerlingen stevig kunnen ontbijten!

Volgens schoolmeester Robbert Flim van basissschool De Es waren de kinderen nog niet eerder zo stil als vanochtend aan de grote ontbijttafel met de burgemeester. Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: