SVVN op bezoek bij OZC

Datum: 07-11-2019

10:53 uur - Afgelopen zaterdag leed het eerste elftal van SVVN haar eerste nederlaag. Het is niet zo dat SVVN slecht voetbalde of dat het minder was dan tegenstander VV Bergentheim, maar op cruciale momenten zat het tegen en daar kon de tegenstander optimaal gebruik van maken. En het is ook geen regelrechte schande dat er van een tegenstander van het formaat Bergentheim wordt verloren. Uiteindelijk werd het 2-4 waarbij Rowan Wijnen en Melvin Morsink de eerste en laatste treffer van deze wedstrijd maakten.

 

Aanstaande zaterdag speelt SVVN 1 in Ommen een uitwedstrijd tegen OZC. Na de degradatie uit de 2de Klasse eindigde OZC twee keer als zesde in de 3de Klasse. Eerst in 3de Klasse D van district Noord en vorig seizoen in dezelfde klasse in district Oost. Dit seizoen hopen meer mee te kunnen doen om de prijzen. Voorlopig is OZC terug te vinden op de vierde plaats. Er werd onder andere gewonnen van VV Bergentheim en Oranje Nassau. Tussendoor werd er echter met 3-0 verloren bij VV Kloosterhaar. De laatste twee wedstrijden tegen Voorwaarts V. en AJC’96 eindigden gelijk.

Vorig seizoen won SVVN op karakter in Ommen. Het werd 0-1 uit een benutte strafschop in de eerste helft. In de dying seconds behoedde Patriz Loohuis de gasten nog voor puntverlies door een sublieme redding. Zaterdag begint de wedstrijd tussen OZC en SVVN op sportpark Westbroek om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Turhan Yildiz uit Zwolle.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: