Lochsprinters knallen in Schoonebeek

Datum: 06-11-2019

10.54 uur - Afgelopen zaterdag was het dan echt de laatste wedstrijd van het seizoen voor de crossers uit Nijverdal. Van heinde en ver kwamen ze naar Schoonebeek voor de lichtwedstrijd van het jaar. Deze wordt gehouden in het donker en er zijn ook prijzen voor mooiste versierde fiets en/of crosser, niks was te gek en de meest geweldige creaties kwamen de startheuvel af.

Ook was er een top 3 voor de beste crossers dus er werd zeker wel fel gestreden. Dit keer een kleine club uit Nijverdal met 9 rijders.
Het weer was goed, droog en niet te koud, mooi weer om te crossen.
 
De wedstrijd ving aan om 18.00 waar de eerste mooie verlichte fietsen probeerden om ze snel mogelijk over de finish te komen, dit viel niet altijd mee, zonder al die lampen erop gaat het toch wel wat sneller, maar dat mocht de pret niet drukken.
 
Amy van de Riet had pech bij haar eerste manche en viel in de kombocht, gelukkig niks aan het handje en kon ze haar rondje wel uitfietsen.
Danique Dijkman zat er de hele dag mooi goed bij en met 1 3 1 als keurige eindstand mocht ze zich opmaken voor een mooie finalerit.
Rory winkel die afgelopen zaterdag nog kampioen werd bij het disctrict moest nu op zijn tanden bijten, hij was jarig geweest en moest zich nu waarmaken bij de jongens 8 jaar, dit deed hij erg dapper en ook hij mocht zich opmaken voor een finale.
 
Marcella Mensen was ook weer mooi aan het rijden vandaag eindigde met alleen maar 1 tjes achter haar naam
Emiel Ravenshorst liet weer prachtig springwerk zien en met gemak kwam hij al zijn rondjes al 1e over de streep.
 
De Lochsprinters hadden goede zaken gedaan met elkaar en voor iedereen was er een plekje vrij in de finale, dus nog niet naar huis maar op voor een laatste ronde.
 
Na het eten van een kommetje heerlijke snert of een broodje hamburger was het dan tijd om de finales te gaan rijden en dat laatste rondje nog even alles uit de kast te halen voor een mooie eindplek.
 
De top 3 is als volgt:
Een eerste plaats was er voor:
Emiel Ravenshorst Jongens 14 jaar
Marcella Mensen Meisjes 12 jaar.
 
Een tweede plaats was er voor:
Julie Kleen Scholten Meisjes 8 en 9 jaar
Danique Dijkman Meisjes 14 jaar en ouder.
 
Simone Mensen had nog een tweede prijs behaald voor de mooist versierde crosser.
 
Al met al was het een mooie avond en dan nu echt even een periode van rust en medio maart zullen de eerste wedstrijden weer van start gaan.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: