Minibibliotheek in wijkgebouw De Vleugel ingericht

Datum: 05-11-2019

De koude, natte herfst- en wintermaanden zijn ideaal om ’s avonds met een boek op de bank te kruipen. Reden voor wijkvereniging Groot-Lochter om een eigen minibibliotheek op te zetten in het wijkgebouw aan de Bachlaan. 

 

 

In een hoekje van Wijkgebouw De Vleugel is een gezellig zitje ingericht. Hier kan je rustig plaatsnemen voor een mooi boek en heerlijk warm kopje koffie of thee. In een kast staan boeken van verschillende genres. Je mag de boeken komen lenen, maar je mag ook ter plekke even rustig blijven zitten of een praatje komen maken. 

 

Het principe is eenvoudig. Leen of ruil er gratis boeken óf voeg een paar titels eraan toe zodat iedereen van elkaars leesvoer kan genieten. Met elkaar en voor elkaar, dus.

 

Wijkgebouw De Vleugel aan de Bachlaan (tegenover de Aldi) is elke woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur geopend.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: