Succes voor Berber Nijland en dressuur in ’t Oale Spoor

Datum: 28-10-2019

07:35 uur - Afgelopen dinsdagavond ging Berber Nijland van PSV Hertruiters samen met haar pony Henshof Wesly naar een springwedstrijd in Den Ham. Ze mochten hier in de klasse B Cat. A/B/C twee klassieke parcoursen springen.

 

Hun eerste parcours was keurig foutloos met 78 punten en dit was goed voor de tweede prijs. Het tweede parcours was ook foutloos en hier wisten ze de punten op 78,5 te krijgen en dit was wederom goed voor een tweede prijs.

Nadat afgelopen weekend de springruiters aan hun trekken kwamen tijdens een goed bezet springindoor in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor maken aankomend weekend de dressuurruiters hun opwachting. Vrijdag komen de hoogste klassen aan de start, de klasse Z1, Z2 en ZZ-Licht. In totaal zo’n 85 starts. Zaterdag is het de beurt aan de paarden in de klassen M, L en B en zondag zijn de ponyruiters in deze klassen aan de beurt. In totaal krijgt de organisatie zo’n 350 starts te verwerken. Toeschouwers zijn van harte welkom, de entree is gratis.

Reggehoeve Uitslagen

Charena Zandbergen heeft met haar paard Iregina Elton, in de klasse L springen, vrijdag een 3e prijs gewonnen in Hellendoorn. Zaterdag heeft ze tijdens Indoor Wierden een 8e prijs behaald in het eerste parcours en een mooie 1e prijs in het tweede parcours, eveneens in de klasse L.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: