SVVN op bezoek bij Hellendoorn

Datum: 24-10-2019

07:32 uur - De rookwolken van zaterdag zijn letterlijk en figuurlijk opgetrokken zodat we verder kunnen met de orde van de dag. Vooruit nog even terug naar zaterdag dan. De derby leverde een overwinning en dus drie punten op. De uitslag was 2-1. Na een 0-1 achterstand uit een strafschop zorgden doelpunten van Melvin Morsink en Bas Koedijk voor de winst en grote vreugde. Het was de eerste overwinning van dit seizoen en we hopen dat er nog vele mogen volgen. SVVN komt hier mee op zeven punten na vijf wedstrijden en staat hiermee op de achtste plaats.

Naast SVVN is er nog een ploeg die ongeslagen is. En dat is onze tegenstander van zaterdag VV Hellendoorn. Waar SVVN vier keer gelijk speelde, wist VV Hellendoorn al hun vijf wedstrijden te winnen. VV Hellendoorn is dan ook de koploper en de te kloppen ploeg. Waar het vorig seizoen en het seizoen het er niet uitkwam voor de Hellendoorners lijken ze nu wel aan de verwachtingen te kunnen volkomen. VV Hellendoorn is dan ook met recht kampioenskandidaat in deze klasse. Afgelopen zaterdag wisten ze door een doelpunt van Jasper Smeijtink met 0-1 te winnen bij VV Kloosterhaar. Een classificatie die voor SVVN wellicht nog wat te hoog gegrepen is.

De uitwedstrijd in Hellendoorn was vorig seizoen misschien wel de mooiste van de hele competitie. Niet alleen hield SVVN met een man minder stand in de tweede helft, maar door een geweldige inzet en twee prachtige doelpunt werd er verdiend met 1-3 gewonnen. Kan SVVN zaterdag VV Hellendoorn de eerste punten afhandig maken? Antwoord op deze vraag is in Hellendoorn op Sportpark De Voordam om kwart over vier. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van de heer Jan Klein Ganseij uit Nijverdal.